Over ons

GORINCHEM | NEDERLAND

Swiss Systems B.V.

Bij Swiss Systems B.V. staan we al jarenlang klaar voor onze brede klantengroep. Wij zijn gespecialiseerd in lestijdsignalering, ontruimingstype A en omroepsystemen. Onze oplossingen worden veelal gebruikt in onderwijsinstellingen, winkelcentra en kantoorgebouwen.

De website www.nieuweschoolbel.nl is vooral gericht op onze oplossingen voor lestijdsignalering. Onze algemene site kunt u vinden op www.swisssystems.nl

BETROUWBARE PARTNER

Zwitserse kwaliteit

Vaak onzichtbaar maar altijd onmiskenbaar: dat zijn al meer dan 50 jaar de innovatieve ideeën van ons moederbedrijf g+m elektronik AG. Met hun elektro akoestische ontwikkelingen zetten ze keer op keer nieuwe maatstaven in de markt, zowel in Europa als ver daarbuiten.

De merknaam staat voor Zwitserse waarden, kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn toekomstgericht en ontwikkelen, ontwerpen en produceren trendsettende oplossingen die hen hebben gemaakt tot wat ze nu zijn:  Een solide partner die producten bied met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

g+m elektronik AG ontwikkelt en produceert volgens de internationale standaard ISO 9001, EN-5416, EN-5417, EN-5424, NEN-2575 en BS-5839.

"Altijd op zoek naar de beste oplossing voor de klant"

Na jarenlange ervaring in de automatisering richtte Bert Zandee in 2010 het bedrijf Swiss Systems B.V. op. “We kregen een unieke kans om direct met het Zwitserse G+M Elektronik AG samen te werken. Met onze kennis en expertise, ondersteund door een betrouwbare leverancier en partner, kunnen we altijd de beste oplossing voor onze klanten bieden.” 

Snel handelen en altijd onze afspraken nakomen is belangrijk voor ons. Beloofd is beloofd!

Onze klantengroep is heel divers en dat maakt het uitvoeren van ons werk ook zo mooi en afwisselend. We komen in veel verschillende bedrijven en onderwijsinstellingen over de vloer. Daarmee doen we veel ervaring op en kunnen we goed meedenken in het vinden van de juiste oplossing voor u!

Bert Zandee

Manager Swiss Systems B.V.

Onze klanten

Swiss Systems B.V. leverde onder andere aan deze klanten.

Contact opnemen

Laat  vrijblijvend een bericht achter en u hoort snel van ons

Vaart 29, 4206 CC Gorinchem

Swiss Systems B.V.

Bekijk direct even deze korte impressie van ons bedrijf!